Az e-múzeumban nincs ilyen baj, nem úgy, mint az igaziban

Elég bosszantó lett volna úgy felbuszozni Pestre, hogy csak a helyszínen derül ki majdan, hogy a kiállítás mégsem látogatható, amiért eleve mentünk…

Pedig majdnem ez történt, mert megsérült valami gázvezeték a helyszínen. Vagy a helyszín mellett közvetlenül, én nem is tudom. De a legjobb gázszerelők érkezhettek ki minden bizonnyal a helyszínre, mert amíg ott voltunk, el is hárították a problémát. Így aztán nem maradtunk le semmiről végül, pedig nem hittünk benne, hogy bármit ilyen gyorsan meg lehet csinálni. Ez már nem mostani sztori, de azóta könnyebb lett nekem is az életem.

Meg is kérdeztük ott helyben szerencsére, mikor ez történt, kik voltak ezek a fantasztikus gázszerelők és honnan érkeztek. A válasz a vizgazfutesszerelo24.hu volt. (Volt időnk beszélgetni az egyik tárlatvezetővel, amíg várakoznunk kellett) Hazaérve viszont meg is látogattam – emlékszem, szinte azonnal – a fent linkelt oldalukat, aminek az elérhetőségét nem győzöm elégszer beszúrni ide, úgy érzem!

Mert tényleg bámulatosan gyorsan dolgoztak, egészen meg voltam lepődve…

Ők rengeteg területtel elbírnak a házunkban (szerencsére az enyémben is, mert Pest megyébe is kiszállnak szívesen), mint azt a nevük is jelzi, de nekem a gázkészülékszerelőikkel volt többször is azóta dolgom. Főként azért, mert ilyen téren nagyon elavult eszközöket „örököltem” meg attól a családtagtól, akitől a házat vettem. És sokat meg kellett így javítanom, ahogy a bekötést is át kellett egyszer újra gondolni, mert kezdett balesetveszélyessé válni. De, amikor végre volt pénzem újat venni a gázos készülékekből, akkor is velük köttettem be őket. Addig is viszont nagyon fontos szolgálatot tettek nekem, mert nem tudtam volna használni a berendezéseimet nélkülük, a vizgazfutesszerelo24.hu nélkül.

Felsorolják azokat a márkákat is az oldaluk leírásai közt, amikkel a legtöbbször foglalkoznak. Nem kizárólagosan, de a legtöbbször. Baxi, Ariston, Bosch, Buderus, D-ÉG, Hajdu, Immergas, Junkers, Mika, Saunier Duval, Vaillant – többek között ezek azok. A vizes problémák, egy csőtörés is kifejezetten kezelhetetlenül kellemetlen gondok, de egy gázszivárgás még súlyosabb következményekkel járhat, ezért nem csak a kiváló gázkészülékszerelőjük, hanem a gázszerelőik miatt is javasolnám az elérhetőségeik elmentését.

Ilyen fokú felelősséget olyan szakinak kell átadni, akiről tudjuk, hogy jó munkát végez, és mindig papírozza is azt! Ez nagyon fontos. Egyfajta garancia, hogy a szaki adja a nevét a munkájához, mert akkor ő is biztos abban, hogy nem lesz baj. Ők mindenféle garanciális dologban és a számlázásban nagyon transzparensek és korrektek. A valós garanciát is azért adják, mert biztosak benne bizonyára, hogy nem fogjuk azt érvényesíteni, ezért nem kell visszajárjanak újra, ingyen a helyszínre. Miért nem fogjuk érvényesíteni? Hát azért, mert nem romlik el újra, amit már egyszer megcsináltak.

Továbbá ők egy ismert, nagynevű társaság. Olyanok, akik nem engedhetik, hogy csorbát szenvedjen a renoméjuk. Egyszerűen nem akarják rossz hírüket kelteni saját maguknak, így biztosan nem küldenek olyan szakit, aki félvállról venne bármit. Nem csak a vízszerelést, gázszerelést, de tényleg bármit. Ha a radiátorral van baj, vagy a vizes blokk valamelyik része másik a problémás… Rájuk mindig lehet számítani. Csatornadugulásnál is például. Ezek ma már mind saját tapasztalások is, de a neten és ismerősi körben máshol sem mondtak még rosszat róluk! Az egyik legstabilabb pont lettek az életemben, mert mint mondtam, nekem a házam elég leélt volt. De mostanra szinte mindent rendbe hoztak, ami az ő területük. Olcsók is, szóval mindig hamar össze tudtam spórolni a pénzt a nagyobb beruházásokra. Hogy mi az olcsó manapság, persze az is relatív, de ilyen színvonalú munkáért én még sosem sajnáltam az összeget, amit kértek.